Arboricultura

S’ha demostrat que les esporgues periòdiques a brocada o el cap de gat no son sostenibles i perjudiquen el sistema natural biològic de defensa amb una ràpida decadència de l’arbre i donant pocs beneficis als ciutadans.

El nostre projecte es que la ciutat o poble tingui un patrimoni arbori a llarg temps. Una bona gestió d’arbrat ens dona uns beneficis com: millora la qualitat de l’aire, minimitzen  el soroll ambiental, redueixen la velocitat del vent, contribueix a minimitzar la pols i les partícules en suspensió, té un paper destacat amb la absorció dels contaminats gasosos, per això i, per altres aspectes, milloren la salut de les poblacions locals reduint els costos sanitaris.

La nostra gestió, es tracta de tindre arbres amb creixement natural, conceptes de manteniment dels arbres segons els principis de la biologia dels arbres. Minimitzar els conflictes entre els arbres i altres sistemes urbans, son previsibles amb una bona gestió. Els arbres a les ciutats es una inversió de futur per les noves generacions.

Exemples dels nostres serveis de Arboricultura (Verd urbà):

Necessites més informació?

Si vols més informació sobre els nostres serveis o ens vols explicar les teves necessitats, utilitza aquest formulari per contactar amb nosaltres.
Open chat