Verd urbà

A Serviverd tenim la capacitat per gestionar i realitzar el manteniment de ciutats i pobles de la província de Tarragona.

Una correcta gestió del verd urbà augmenta la qualitat de vida dels ciutadansi es uns dels elements claus  amb la lluita contra el canvi climàtic.


Tenim la maquinària i coneixements per un manteniment sostenible de les zones verdes dels nostres municipis. Disposem de personal altament qualificat i comptem amb mesures de seguretat exigibles; Pla de Prevenció de Riscos Laborals, Cursos especialitzats en desbrossadora i motoserra, EPIS homologats, Pòlissa de Responsabilitat Civil.

Desbrossament

Realitzem desbrossaments de camins, franges de protecció contra incendis o manteniment de zones verdes, treballs forestals . Disposem de tractor especialitzat per desbrossar.

Arboricultura

El nostre projecte es que la ciutat o poble tingui un patrimoni arbori a llarg temps. Una bona gestió d’arbrat ens dona uns beneficis.

Jardineria

Tenim la maquinaria i personal qualificat per un manteniment de les zones enjardinades del municipi, ens adaptem a les condicions dels jardins per un correcte estat dels mateixos.Proposem millores a les zones enjardinades per una adaptació al medi, estètica i futura gestió dels mateixos.

Open chat